Історична Косівщина: з’явилися унікальні світлини (фото)

«Музей сакрального мистецтва» в Косові

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край продуктивних районів, а також лугів, високих пагорбів і Https://Dianestinythings.Com/ швидкі потоки, свіже повітря і чиста вода. Слід зазначити, що ця земля багата на мінеральні водні ресурси. Особливість цієї місцевості, її краса та багата фауна, а також рослинність, особлива скарбниця природних екосистем з її незвичайною, реліктовою рослинністю, а також різноманіттям тварин, як ніде в Україні, а також її індивідуальні звичаї, традиції, а також ремесла насправді завжди приваблювали багато мандрівників не тільки з нашої власної країни, а й з багатьох інших країн.

Успішний кейс в туризмі: Косів на Івано-Франківщині

The overall location of the area is 968 square kilometres (6. 5% of the oblast area). The populace is 88268 individuals, that is 6. 4% from the total variety of the residents of our oblast. The urban population comprises 14552 (16. 5%) and https://oscasinos.com/community/profile/otiliadarringto the rural 73716 (83. 5%). The region is positioned on the foothills and also downhills of the Carpathians.

Місто 1 Вид громади Села 2 Усі населені пункти 45 Мікрорайон Обласні ради 1 Мікрорайон Міські ради 1 Обласні сільські ради 39 60% населених пунктів області мають гірський стан. Результати ускладненої роботи обласного агропромислового комплексу за останні роки свідчать про досягнення економіки області.

Тому протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Сукупно. Збільшуються також фінансові фінансові вкладення (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень доходу. Середня заробітна плата штатного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 фізичні особи та 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата та Https://Forum.Himmelstiere. За адресою/Profile/Albamoroney910/ Центр відпочинку також сприяє розробці корисних проблем для розвитку бізнесу, спрощення державного зарахування, а також спрощення та швидкості дозвільних процедур в обласному управлінні.

Продукція експорту включає деревину, а також вироби з дерева, різноманітні промислові товари. Імпорт речей складається із способів транспортування, кам’яних та гіпсових виробів, полімерних матеріалів, сталі, а також виробів з металу. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарської діяльності в області, становить 39 600 га (або autism.love 44% області загальне розташування): 30% обробних земель, 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% woodlands. Насамперед, регіональні жителі – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом і веде власне господарство, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 центрів дозвілля, а також будинки-інтернати, 4 готелі, 1 розважальний центр для молоді, 4 готелі, 52 гранди.

Косів — ВікіпедіяТОП-10 місць Косівщини МапаКосів

Є автобусний маршрут до ресурсів (Косів-Київ) В області працюють 652 речі роздрібної торгівлі, 141 предмети громадського харчування, 60 речей обслуговування споживачів, 8 ринків. обслуговування, для сільської місцевості 15. Є 49 Домів культури, 50 колекцій, 5 дитячих художніх закладів (Косів, https:/ /Liveviewsports.com/community/profile/jeannettesisson/ Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), в області 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітня інформація: в районі 55 загальноосвітніх закладів (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський академічний центр, в базовому в цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 слухачів; 3 заклади блогу. Лікувальна служба: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РЗ 100 ліжок, Https://Projectslib.Com/Community/Profile/Ezralaborde8610/ Оздоровчий центр «Громадянин Кути» 85 ліжок, Оздоровчий центр Космач 16 ліжок, Косівський туберкульоз

У районі налічується 641 ліжко. Крім того, 10 клінічних диспансерів пропонують своє лікування. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі знаходиться торгово-технічний коледж:36, який зосереджується на підготовці компетентних працівників для загальнодержавного економічного клімату: concept-luxe.ch садівники, монтувальники сільськогосподарської техніки, а також пристрої, concept-luxe. ch трактор водії, шофери, кухарі, майстри з плитки.

Докладніше про

Косівська районна державна адміністрація

https://www.medexamprep.com/community/profile/terristallings7/

Поле макета експертиза Дизайн одягу, Художня натуральна шкіра, Стиль меблів і вироби з дерева, Графічний стиль. Спеціалізація прикладного та привабливого мистецтва Художня робота з дерева, Художня сталь, Художня кераміка, Уявне ткацтво.