Уривок з репортажу «Косів і Косівщина»

Косівський район – Віртуальний музей одягу традиційних традицій

Косівщина – лише одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це земля https://copo.app/index.php/community/profile/camillewilley9/ багатих територій, а також полів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря та чистої води. Варто обговорити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її витонченість, а також велика кількість тварин, а також рослин, особлива скарбниця природного середовища з його незвичайними, реліктовими рослинами, а також різноманітними домашніми тваринами, яких немає в Україні, крім індивідуальних особливостей, практики, а також ремесла постійно приваблюють різноманітних відвідувачів не лише з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Топографічна карта міста КосівКосів будує центр. Навіщо на Прикарпатті відновлюють килимовий цех – за 21 млн. Косівської районної ради Івано-Франківської області

Загальна площа території становить 968 кв. км (6,5% площі). область). Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області. Міське населення складається з 14552 (16,5%), а також 73716 населення країни (83,5%). Територія розташована в передгір’ях, а також на схилі Карпат.

Місто 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населені пункти району мають стан гірського. Результати роботи обласного фермерського господарства за останні роки підтверджують успішність регіонального економічного клімату.

Таким чином, протягом 2010 року він зріс до 16% на відміну від 2009 року. Сукупні фінансові інвестиції також зростають (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Ступінь доходу також зростає. Середня заробітна плата середньостатистичного (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року на Косівщині зареєстровано 5154 ФОП та 720 юридичних осіб.. Приймальна палата, а також Центр відпочинку сприяють розробці позитивних проблем для зростання послуг, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та www.heritageplantationgolfcourse.Com також прискорення процедур дозволу в регіональному управлінні.

Продукція експорту включає пиломатеріали, а також дерев’яні вироби, широкий спектр промислових товарів. The importing things consists of transport ways, rock- and also gypsum ware, polymeric products, metals and also metal ware. The land http://aat.or.tz that can be utilized for agricultural tasks in the area is 39,600 hectares (or 44% of the area complete area): 30% arable land, 63.

Косівський фотоальбом

8% woodlands. В першу чергу місцеві жителі – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і веде власне господарство, хоча в області налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 центрів дозвілля та ексклюзивних пансіонатів, 4 курорти, 1 розважальний центр для дітей, 4 санаторії, 52 ферми.

Косів — ВікіпедіяХребет Острій (Косів) МапаКосів

Є автобусний маршрут до ресурси (Косів-Київ). 652 предмети роздрібної торгівлі, 141 предмети весільного обслуговування населення, Www.estraviz.Es 60 об’єктів обслуговування клієнтів, в районі працюють 8 ринків. Служби побутового обслуговування надають 19 видів свого рішення, 15 – для глухих. Є 49 осередків товариства, 50 бібліотек, 5 дитячих шкіл мистецтв (Косів, https://eccadp.org/community/profile/tonjashirk20528 Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), в області 3 музеї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в області функціонує 55 додаткових закладів (( там навчається 10109 учнів); 22 дитячих садка (Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 слухачів; 3 повідомлення в блозі закладів. Рішення охорони здоров’я: Косівська ЦРБ 360 ліжок, cafergot.us.org Яблунівська обласна лікарня 100 ліжок, м. Кути 85 ліжок, Космацький санаторій 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі 641 лікарняне ліжко. Крім того, 10 медичних амбулаторій надають свою медичну послугу. У цьому районі працюють 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує торговий технікум:36, який зосереджений на підготовці обізнаних кадрів для загальнодержавного економічного клімату: плодівників, слюсарів-монтажників агротехніки та обладнання, трактористів, шоферів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

докладніше про

Успішний кейс в туризмі міста Косів

https://sovereignalliance.org/the_forum/profile/niamh310162356/

Спеціалізація макету Стиль одягу, thetruefountainofyouth.com Художня натуральна шкіра, Макет меблів і дерев’яних виробів, Графічний макет. Спеціалізація прикладного та привабливого мистецтва Виробництво з дерева, художній метал, художня кераміка, https://Lehongchau.com/profile/reecehoffmann1/ Творче плетіння.